Як вибрати СТО, щоб отримати якісний ремонт авто

Як вибрати СТО, щоб отримати якісний ремонт авто

Кількість автомобілів в Україні збільшується з кожним роком, зростає попит на ремонт в наслідок чого відкриваються нові СТО https://telegra.ph/PapaGarage-Hark%D1%96v-najkrashchij-vib%D1%96r-dlya-tih-komu-potr%D1%96ben-yak%D1%96snij-remont-avtomob%D1%96lya-10-09. У цій статті ми підкажемо як вибрати автосервіс: яке сучасне обладнання повинно бути присутнім, як себе вести з співробітниками автосервісу, щоб уникнути «підводних каменів» і обману.

Перевірка репутації автосервісу в інтернеті

Оцінити якість послуг, перевірити репутацію компанії дозволять сучасні інтернет-інструменти ви дізнаєтесь детальну інформацію про конкретну СТО, пропоновані послуги, контактні дані, також тут представлені об''єктивні відгуки реальних людей.

За допомогою внутрішніх сервісів пошукових систем зручно використовувати Яндекс або Google карти. Через відповідні спільноти за відгуками і фотографіями можна впорядкувати перевірену станцію технічного обслуговування.

Також існують спеціалізовані інтернет-агрегатори, де зібрана зведена інформація про надійність компаній.

Види СТО

  • Авторизований сервісний центр. Такі СТО обслуговують машини одного або декількох виробників. Якість ремонту і відповідність дилерським стандартам щорічно перевіряється представниками заводів. Переваги сервіс-центру – сучасне обладнання, кваліфікований персонал, https://lamu.aaims.edu.pk/blog/index.php?entryid=1467 оригінальні запчастини. Після укладення договору і профілактичного обслуговування машини можна не турбуватися про її стан. Єдиним недоліком сервісних центрів є висока вартість послуг. Кожен власник машини вирішує, чи варто переплачувати за гарантію якості.
  • Незалежний автосервіс. Майстерні не пов'язані договором та зобов'язаннями з заводами, самостійно шукають клієнтів. «Розкручений» сервіс відрізняється якісним обладнанням, прийнятними цінами і гарантією на всі види робіт.
  • Спеціалізований автосервіс. Незалежна СТО, на якій ремонтують тільки певні види і марки машин.
  • Гаражна майстерня. Зазвичай «в гаражі» всього один-два майстри, https://lamu.aaims.edu.pk/blog/index.php?entryid=1400 які розбираються в конкретних моделях автомобілів. Низькі ціни на послуги іноді неможливо компенсувати відсутністю гарантії і повноцінної діагностики обладнання.

Основні критерії вибору СТО

При відвідуванні сервіс-центру звертаємо увагу на наступне:

  • Якість послуг, що надаються. Попередня перевірка репутації відсіче компанії, в які краще не звертатися.
  • Асортимент послуг. Чим він ширший, тим простіше жити автовласникові. Наприклад, lamu.aaims.edu.pk планове ТО можна поєднати з шиномонтажними роботами і мийкою, а кузовний ремонт – з діагностикою ГБЦ на спеціальному стенді.
  • Швидкість роботи. Від оперативної роботи залежить час простою. Стислі терміни виконання замовлень – значна перевага СТО.
  • Який виробник обладнання,
  • Чи є в наявності спеціалізована меблі,
  • Яким чином проводиться діагностика обладнання.

Професійний сервісний центр оснащують діагностичними приладами, пристроями та стендами для ремонту. Необхідне обладнання для діагностики авто – сканери, осцилографи, мотор-тестери і спеціалізовані агрегати для перевірки конкретних систем.

Якщо раптом ви виявите підйомники, компресори виробництва WiederKraft, слюсарний інструмент Bovidix, Custor, пневматику Hazet, металеві меблі Ferrum, мобільні виправочн стенди Autorobot ви потрапили в правильне місце. Таким фахівцям можна довірити ремонт будь-якої складності.